آشنایی با مهارت ها و تحصیلات شاغلین حسابداری و حسابرسی
آشنایی با مهارت ها و تحصیلات شاغلین حسابداری و حسابرسی

آشنایی با مهارت ها و تحصیلات شاغلین حسابداری و حسابرسی، حسابداری و حسابرسی از ماهیت یکسانی که همان بررسی ارقام و اعداد است پیروی می‌کند، و در بیشتر موارد به مجموعه مهارت‌های مشابهی نیاز دارند. با این حال، تفاوت‌های نیز وجود دارد. حسابداری نیاز به فردی دارد که بیشتر جزئیات گرا و متمرکز باشد. اشتباهات کوچک می‌تواند میلیون‌ها هزینه داشته باشد، به ویژه برای شرکت های بزرگی که با مبالغ هنگفتی سر و کار دارند. به عنوان یک حسابدار، وقتی یک حسابرس پشت سر شما وارد می شود و اشتباهات را کشف می کند، به شما منعکس نمی شود.

حسابرسان باید توجه به جزئیات را ارج بگذارند، اما آنها همچنین به مهارت های تحقیقی قوی نیاز دارند. علاوه بر کشف اشتباهات صادقانه، از یک حسابرس خوب خواسته می شود تا دزدی، تقلب و تحریف های عمدی را کشف کند. شرکت هایی که مرتکب چنین شیادی می شوند، عموماً در پنهان کردن آن مهارت دارند، به همین دلیل است که مهارت‌های کارآگاهی برای یک حسابرس بسیار ارزشمند است!

تحصیل حسابدارن و حسابران چیست؟

انتظار می‌رود حداقل یک مدرک لیسانس را به پایان برسانید تا خود را در موقعیتی مناسب برای موفقیت در شغل حسابداری یا حسابرسی قرار دهید.

البته این در حالی است، که در هیچ یک از این دو شغل تحصیلات دانشگاهی اجبار نیست، و هر دو حرفه افراد موفقی را استخدام می‌کنند که از دانشگاه فارغ التحصیل نشده‌اند، این افراد استثنا هستند. اکثر حسابداران و حسابرسان سطح بالا، در آزمون حسابدار رسمی شرکت می‌کنند و قبول می‌شوند.

مهارت های مورد نیاز حسابداری و حسابرسی چیست؟

حسابداران و حسابرسان باید با اعداد خوب باشند! این بدان معنا نیست که باید مانند ماشین حساب اعداد را جمع یا کم کنند، زیرا ماشین‌ حساب‌ها و نرم افزارهای حسابداری بیشتر کارهای سنگین را مربوط به ریاضی است را انجام می‌دهند.

با این حال، متخصصان در هر دو شغل باید سریع و با اعتماد به نفس در تجزیه و تحلیل اعداد عمل کنند. کسانی که هنگام کار با اعداد به راحتی گیج می‌شوند و دائماً اشتباه می‌کنند، در هر دو شغل نمی‌توانند پیشرفت کنند.

شاید برخی فکر کنند که دنیای حسابداری بهشتی برای افرادی است که اعداد را به مردم ترجیح می‌دهند، یا به عبارتی افرادی که درون‌گرا هستند و زیاد علاقه‌ای به معاشرت ندارند. اما این کلیشه قدیمی و نادرست است، در زیر چتر گسترده حسابداری زمینه‌های زیادی مانند مشاوره مدیریت وجود دارد که به افراد پویا و برون گرا نیاز دارد که بتوانند با کارمندان ارتباط برقرار کنند و ارائه هایی مطمئن به هیئت مدیره ارائه دهند.

علاوه بر این، حسابداران و حسابرسان اغلب در تیم‌هایی کار می‌کنند تا وظایفی مانند تهیه و بررسی صورت‌های مالی، محاسبه موجودی‌ها و پیش‌بینی فروش آتی را انجام دهند، بنابراین باید در کار تیمی هم خوب باشند.